Beniamina poleca zakup podręczników używanych w stanach wzorowych, które w niczym nie ustępują nowym egzemplarzom                                                                                                          WSZYSTKIE NASZE KSIĄŻKI SĄ REGULARNIE ODKAŻANE OZONEM!                                                              

 Uwaga! Podręczniki używane występują również w innych kategoriach np.w kategorii Liceum/Technikum

Wydawnictwa

Szkoły zawodowe i branżowe

Dokumentacja hotelowa 2 Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum

Dokumentacja hotelowa 2 Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum
Dokumentacja hotelowa 2 Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum

 Wydawnictwo     Format-AB
autorzy    BEATA BODUSZ
rok wydania    2016
objętość    100
kod paskowy    9788389184733
oprawa    Miękka
ISBN    978-83-89184-73-3

Dostępność: wycofany z oferty

Cena:

24,00 zł

Dokumentacja hotelowa Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum

Dokumentacja hotelowa Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum
Dokumentacja hotelowa Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa Kwalifikacje T.11 i T.12. Technikum

Autor/autorzy:
    Beata Bodusz

Format-AB
Oprawa: Miękka
Format: 21.0x30.0cm
Liczba stron: 98
Rok wydania: 2014
ISBN: 978-83-89184-53-5
EAN: 9788389184535

Dostępność: wycofany z oferty

Cena:

24,00 zł

Podręcznik używany - Stan dobry - Higiena i ochrona zdrowia - J. Gromadzka-Ostrowska FORMAT AB

Podręcznik używany - Stan dobry - Higiena i ochrona zdrowia - J. Gromadzka-Ostrowska  FORMAT AB
Podręcznik używany - Stan dobry - Higiena i ochrona zdrowia - J. Gromadzka-Ostrowska FORMAT AB

Autor:     Gromadzka-Ostrowska Joanna
Wydawnictwo:     FORMAT AB
Ilość stron:     256
Data wydania/premiery:     2004
Oprawa:     miękka
Numer ISBN:     978-83-89184-06-0

Dostępność: wycofany z oferty

Cena:

10,00 zł

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 2 Danuta Górecka Format AB

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 2  Danuta Górecka Format AB
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 2 Danuta Górecka Format AB

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek    
Oprawa:     broszura
Producent:     Format AB
ISBN:     83-89184-16-8
EAN:     83-89184-16-8
Liczba stron:     434
Wymiary:     14,5x20,5
Data wydania:     2006

Dostępność: wycofany z oferty

Cena:

25,00 zł

Technik agrobiznesu. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego [ForAB]

Technik agrobiznesu. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego [ForAB]
Technik agrobiznesu. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego [ForAB]
  • Autor: Barbara Arciszewska
  • ISBN: 978-83-89184-38-2
  • Strony: 172
  • Oprawa: broszura
  • Wymiary: broszura
  • Rok wydania: 2011
  • Data wprowadzenia: 2011-08-29

Dostępność: wycofany z oferty

Cena:

20,40 zł

  • Różne formy płatności:

  • Przelew na konto bankowe
  • Płatność przy odbiorze towaru za pobraniem
  • Płatność kartą lub gotówką w siedzibie sklepu
  • Darmowa wysyłka przy zakupach już od 100 zł
    (dotyczy podręczników używanych - patrz regulamin)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl