Wydawnictwa:

Szkoły zawodowe

Sortuj wg: Nazwa produktu | ▲ Cena
Podręcznik używany - RACHUNKOWOŚĆ PRZEDSIĘBIORSTW KALKULACJA OBRÓT WYROBAMI GOTOWYMI OBRÓT TOWAROWY CZĘŚĆ III PADUREK
Cena: 5,00 zł
szt.
Podręcznik używany - RACHUNKOWOŚĆ PRZEDSIĘBIORSTW KALKULACJA OBRÓT WYROBAMI GOTOWYMI OBRÓT TOWAROWY CZĘŚĆ III PADUREK

176 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2009

Stan prawny na 1 stycznia 2009 roku

Prawo i postępowanie administracyjne. Klasa 1. Wybrane zagadnienia prawne EKONOMIK
Cena: 8,00 zł
szt.
Prawo i postępowanie administracyjne. Klasa 1. Wybrane zagadnienia prawne EKONOMIK

Autor/autorzy:
   Jacek Musiałkiewicz    
Oprawa:     miękka
Producent:     Ekonomik
ISBN:     83-87095-82-6
EAN:     83-87095-82-6
Liczba stron:     90
Wymiary:     14.4x20.5
Data wydania:     2003

RACHUNKOWOŚĆ FINANSOWA CZĘŚĆ II AKTYWA TRWAŁE KOSZTY DZIAŁALNOŚCI I ICH ROZLICZENIE KALKULACJA KOSZTÓW PADUREK
Cena: 9,00 zł
szt.
RACHUNKOWOŚĆ FINANSOWA CZĘŚĆ II AKTYWA TRWAŁE KOSZTY DZIAŁALNOŚCI I ICH ROZLICZENIE KALKULACJA KOSZTÓW PADUREK

184 stron
oprawa: miękka
Rok wydania: 2010
   

 

Stan prawny na 1 stycznia 2010 roku

Podstawy żywienia człowieka Dorota Czerwińska Format AB
Cena: 10,00 zł
szt.
Podstawy żywienia człowieka Dorota Czerwińska Format AB

Autor/autorzy:    Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka    
Oprawa:     broszura
Producent:     Format AB
ISBN:     83-89184-05-2
EAN:     83-89184-05-2
Liczba stron:     208
Wymiary:     15x23
Data wydania:     2004

Podręcznik używany - Stan wzorowy - Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Cena: 10,00 zł
szt.
Podręcznik używany - Stan wzorowy - Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik

Autor/autorzy:
    Elżbieta Mitura
    Elżbieta Koniuszewska

Difin
Oprawa: Miękka
Format: 15.7x23.0cm
Liczba stron: 271
Rok wydania: 2006
ISBN: 83-7251-646-4
EAN: 9788372516466

Podręcznik używany - Stan wzorowy - Podstawy żywienia człowieka. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik [WSiP]
Cena: 10,00 zł
szt.
Cena detaliczna: 33,77 zł
Podręcznik używany - Stan wzorowy - Podstawy żywienia człowieka. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik [WSiP]
  • Autor: Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
  • ISBN: 83-02-02867-3
  • Strony: 244
  • Oprawa: broszura
  • Rok wydania: 1999
Podręcznik używany - Stan dobry - Higiena i ochrona zdrowia - J. Gromadzka-Ostrowska FORMAT AB
Cena: 10,00 zł
szt.
Podręcznik używany - Stan dobry - Higiena i ochrona zdrowia - J. Gromadzka-Ostrowska  FORMAT AB

Autor:     Gromadzka-Ostrowska Joanna
Wydawnictwo:     FORMAT AB
Ilość stron:     256
Data wydania/premiery:     2004
Oprawa:     miękka
Numer ISBN:     978-83-89184-06-0

Podręcznik używany - Stan wzorowy - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum WSiP
Cena: 10,00 zł
szt.
Podręcznik używany - Stan wzorowy -   Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Technikum WSiP

Autor/autorzy:
    Aleksandra Procner

WSiP
Oprawa: Miękka
Format: 14.5x20.5cm
Liczba stron: 256
Wydanie: 16
Rok wydania: 2007
ISBN: 978-83-02-02789-5
EAN: 9788302027895

Podręcznik używany - Stan wzorowy - Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 1 Danuta Górecka Format
Cena: 10,00 zł
szt.
Podręcznik używany - Stan wzorowy - Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Część 1 Danuta Górecka Format

Autorzy:    Beata Mikuta    
Oprawa:     broszura
Producent:     Format AB
ISBN:     83-86331-36-4
EAN:     83-89184-16-8.
Liczba stron:     128
Wymiary:     14,5x20,5
Data wydania:     1998

Podręcznik używany - Stan wzorowy - Sadownictwo. Podręcznik. Część 1 Grzegorz Klimek WSiP
Cena: 10,00 zł
szt.
Podręcznik używany - Stan wzorowy - Sadownictwo. Podręcznik. Część 1 Grzegorz Klimek WSiP

Autorzy:   Grzegorz Klimek    
Oprawa:     broszura
Producent:     WSiP
ISBN:     83-02-06683-4
EAN:     9788302066832
Liczba stron:     297
Wymiary:     16x24
Data wydania:     1997

Zaloguj się

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl