Wydawnictwa:

Produkt dnia












Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz WSIP

Autorzy:       Hanna Górska-Warsewicz

WSiP
Oprawa: Miękka
Format: 17.5x24.5cm
Liczba stron: 344
Wydanie: 1
Rok wydania: 2014
Data wprowadzenia: 2014-09-05
ISBN: 978-83-02-14723-4
EAN: 9788302147234
Numer MEN: 1/2014

 

 

 

Cena: 42,00 zł
Cena netto: 40,00 zł
Cena detaliczna: 46,80 zł
Taniej o: 10.26 %
Oszczędzasz: 4.8 zł
szt.

Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej

Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.

  • Różne formy płatności:

  • Przelew na konto bankowe
  • Płatność przy odbiorze towaru za pobraniem
  • Płatność kartą lub gotówką w siedzibie sklepu
  • Szyfrowane dane i transakcje:

  • Darmowa wysyłka przy zakupach już od 100 zł
    (dotyczy podręczników używanych - patrz regulamin)

Zaloguj się

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl